betegagy-kezdokep

Szeretné idős-beteg hozzátartozójának a lehető legnagyobb kényelmet biztosítani?

Egy lehetőség, amellyel megkönnyítheti saját és hozzátartozója életét!
Egy nyugat Európában már régóta használt eszköz, mellyel kézzelfogható eredményeket érhet el.

7 évig Németországban dolgoztam. Idős, beteg embereket ápoltam, gondoztam. Többségük a nap 24 óráját ágyban töltötte, így ismerem az ápolással járó nehézségeket.

Az első három hónap után kis híján feladni kényszerültem az állásomat. Páciensem ápolása annyira igénybe vette gerincemet, hogy állandó fájdalmaim voltak, sokszor nem tudtam kiegyenesedni.

Betegemet az ágyban kellett mosdatni, forgatni, pelenkázni, etetni. Szinte minden ápolással kapcsolatos műveletet hajolva, gyakran nagy erőkifejtéssel kellett végezni, ami rövid időn belül komoly gerincproblémához vezetett. Sajnos ezek a gondok előbb-utóbb mindenkinél jelentkeznek, akik ágyban fekvő beteget ápolnak. A sok hajolgatással, erőlködéssel a saját egészségünket és ezzel együtt a hatékony ápolást is kockáztatjuk.

Van megoldás!
Egy eszköz, amely megkönnyíti az ápolást, közben teljes kényelmet és biztonságot nyújt ágyhoz kötött szeretteinek.
Az elektromosan állítható betegágy.
Matratzen
Használja ki Ön is számtalan előnyét!

1. Kíméli a gerincet: Nem kell többé lehajolnia a beteghez: Az ágyat egy távkapcsoló segítségével egyszerűen felemeli az ideális magasságig. Így kényelmesen, nagyobb megerőltetés nélkül tud mosdatni, öltöztetni, pelenkázni, ágytálazni.

2. Önállóság a betegnek: Gombnyomásra egyedül is képes az ágy fejrészét a kívánt magasságba állítani, akár ülő helyzetig,

3. Extra kényelem: A lábrész is 0-20 fok között fokozatmentesen emelhető.

4. Teljes biztonság: Az oldalrácsoknak köszönhetően egyedül lehet hagyni a beteget. A felhúzott rácsok megakadályozzák hogy kiessen, vagy zavart állapotban felkeljen. Ha nincs rá szükség, leengedve hagyjuk.

5. A betegkapaszkodó rúd segít a kisebb helyzetváltoztatásban

6. Praktikus: Négy keréken gördül, így könnyedén odébb tolhatjuk, áthelyezhetjük a beteggel együtt. Így jobban hozzáférhetünk mosdatásnál, tornáztatásnál is.

7. Önnek mindez időt és energiát takarít meg, a betegnek megszünteti a mástól való függés nyomasztó érzését.1. Kíméli a gerincet: Nem kell többé lehajolnia a beteghez: Az ágyat egy távkapcsoló segítségével egyszerűen felemeli az ideális magasságig. Így kényelmesen, nagyobb megerőltetés nélkül tud mosdatni, öltöztetni, pelenkázni, ágytálazni.

bock-combiflex-bettdetails
Ugye egyetért velem, hogy ez a segédeszköz nemcsak a német betegek kiváltsága kell hogy maradjon? Az Ön szülője, házastársa is megérdemli, hogy kényelemben és biztonságban töltse a lábadozás hosszú heteit, sokszor hónapjait.

Garantálom, hogy amint kipróbálja, Önnek is megváltás lesz az elektromosan, gombnyomásra állítható betegágy.

Egy új ágynak az ára közel 300.000 Ft.

Ezt csak kevesen engedhetik meg maguknak. És különben is, miért kellene ennyi pénzt kiadni, ha van más lehetőség is?!
Használt, de kiváló műszaki és esztétikai állapotú betegágyak Németországból!
116.000 - 138.000 Ft-ig
Elektromos ágy: 2 funkciós 116.000 Ft,
Elektromos ágy: 3 funkciós 138.000 Ft.
Ez az ár a komplett ágyra vonatkozik, oldalrácsokkal és kapaszkodórúddal.

Kérem tekintse meg az ágyhoz ajánlott matracokat és válassza ki a beteg állapotának leginkább megfelelőt! Itt láthatja a matracokat >>

A kölcsönzéssel ellentétben ez a befektetés akár 100%-ban megtérülhet. Ha már nincsen szüksége az ágyra, garantáltan van más, akinek igen. Vagyis bármikor el lehet adni, amiben akár én is a segítségére lehetek. (mint ahogy voltam is számos alkalommal).

Az ágyakra 6 hónap garanciát vállalok, amely tartalmazza a rendeltetésszerű használat ellenére fellépő hibák kijavítását, sérült alkatrészek cseréjét, természetesen díjmentesen.
Vélemények
Kedves Erika! Ezúton is szeretném megköszönni Önnek a gyors és pontos tájékoztatásokat, a betegagy szállítását Gyömrőre az Idősek Otthonába és a beüzemelést. Bar egy kicsit későn teszem elnézését kérem, de Magyarországon nem volt elérhető internetem mindig. Az úriember, aki szállította az agyat – nem véletlenül írom, hogy úriember, mert tényleg az volt – precíz, pontos és udvarias is volt és minden tőle telhetőt megtett, hogy mielőbb készen legyen mindennel. Ezt a pár köszönő sort nyugodtan felhasználhatják a vállalkozásuk reklámozására. Nagyon meg voltam elégedve a hozzáállásukkal, és az, hogy vasárnap felhívott egy tájékoztatásért külön elismerést érdemel. Szívből kívánok minden jót és további sikereket az életükben.
Tisztelettel!Guth Csilla
Kedves Erika! Hálásan köszönöm Önnek és Férjének, hogy a megrendelt ágyat ilyen gyorsan odaszállították. Bevallom őszintén, hogy kicsit “meseszerűen hangzott” az egész amikor telefonon megbeszéltünk mindent. Most már azonban látom, hogy Önök rendkívül empatikusan és nagy igyekezettel végzik a munkájukat, ami szokatlan, hiszen az embernek olyan érzése van, mintha nem is a munkájukat végeznék,hanem küldetésük lenne a jóság az odafigyelés és segítő szándék,minden apró részletben egészen a teljesítésig. Szívből kívánom, hogy sok családnak tudják megoldani hasonló problémáját! Én biztos, hogy a legjobb szívvel fogom ajánlani Önöket, mert a leírtak mellett, az ágy kifogástalan minőségű is.
KöszönettelS. Jozefina
Szállítás
Kérésére az ágyakat korrekt áron házhoz szállítjuk és összeszereljük.
Vagy inkább személyesen jönne el Bajára az ágyért?

Ebben az esetben engedje meg, hogy meghívjam egy hangulatos folyóparti vendéglőbe egy igazi bajai halászlére.

Hívjon most, hogy holnap már élvezhesse a betegágy előnyeit!

Nálunk kedvező áron vásárolhat kényelmet, biztonságot, garantált minőségben.
erika
Üdvözlettel:
Tudja Erika
Tel.: 0630/445-9391
Isaar-Med Kft.
Cégjegyzékszáma: 03-09-102419
6500 Baja, Dózsa Gy. út. 21/B.
Levelezési cím: 6500 Baja, Liget u.1.
Adószám: 11030616-2-03
Ajánlat kéréshez üzenjen vagy hívjon az alábbi számon: 0630/445-9391