Vevővélemények

Kedves Erika! Ezúton is szeretném megköszönni Önnek a gyors és pontos tájékoztatásokat, a betegagy szállítását Gyömrőre az Idősek Otthonába és a beüzemelést. Bar egy kicsit későn teszem elnézését kérem, de Magyarországon nem volt elérhető internetem mindig. Az úriember, aki szállította az agyat – nem véletlenül írom, hogy úriember, mert tényleg az volt – precíz, pontos és udvarias is volt és minden tőle telhetőt megtett, hogy mielőbb készen legyen mindennel. Ezt a pár köszönő sort nyugodtan felhasználhatják a vállalkozásuk reklámozására. Nagyon meg voltam elégedve a hozzáállásukkal, és az, hogy vasárnap felhívott egy tájékoztatásért külön elismerést érdemel. Szívből kívánok minden jót és további sikereket az életükben.
Tisztelettel!Guth Csilla
Kedves Erika! Hálásan köszönöm Önnek és Férjének, hogy a megrendelt ágyat ilyen gyorsan odaszállították. Bevallom őszintén, hogy kicsit “meseszerűen hangzott” az egész amikor telefonon megbeszéltünk mindent. Most már azonban látom, hogy Önök rendkívül empatikusan és nagy igyekezettel végzik a munkájukat, ami szokatlan, hiszen az embernek olyan érzése van, mintha nem is a munkájukat végeznék,hanem küldetésük lenne a jóság az odafigyelés és segítő szándék,minden apró részletben egészen a teljesítésig. Szívből kívánom, hogy sok családnak tudják megoldani hasonló problémáját! Én biztos, hogy a legjobb szívvel fogom ajánlani Önöket, mert a leírtak mellett, az ágy kifogástalan minőségű is.
KöszönettelS. Jozefina
Kedves Erika! Ezúton is szeretném megköszönni,a kedvességét.,a gyors kiszállítást.. Az ágy kitűnően működik,és nagy segítségemre van,és a betegnek is könnyebb,és kényelmes.. Csak ajánlani tudom és fogom is,ha szükség lesz rá bárkinek.. Még egyszer köszönöm szépen.!! Nagyon jó egészséget és sok sikert és kitartást kívánok Ön-nek! Köszönettel: Antalné Zsóka.. Ui: Még köszönetet szeretnék mondani,a kiszállótónak,a kedvességért és a munkáért!! Ilyen emberekre van szükség mint amilyen Ön és csapata… Minden szépet és jót!!
Kedves Erika! Nagyon köszönjük Önnek és férjének segítőkészségüket, hozzáértésüket, amivel lehetővé tették számunkra, hogy betegeinket rendkívül esztétikus, kényelmes, a gondozási szükségleteket mindenben kielégítő betegágyakon tudjuk ellátni. Az első négy ágy után még újabb két ágyat sikerült az Önök segítségével beszereznünk. Pontosságuk, lelkiismeretességük, megbízhatóságuk nagyon fontos érték volt számunkra. Ezt külön köszönjük!!! Reméljük,, hogy a továbbiakban is lesz lehetőségünk Önökhöz fordulni. Sok erőt, jó egészséget kívánunk munkájukhoz: Budapesti Nyugdíjas Pedagógus Otthon,
Rissai Lászlóné intézményvezető
Kedves Erika! A betegággyal, amit Önöktől vásároltunk teljes mértékben meg vagyok elégedve. Köszönöm a gyors szállítást és a korrekt ügyintézést. Ismét megköszönöm a 2 db mosható alátétet, melyek nagyon praktikusak.
Üdvözlettel!Sárikné
Kedves Erika! Köszönöm szépen, hogy ismerőseimnek /Papp József – Budapest / igen gyorsan biztosították az ápolási ágyat! Azóta nagy könnyebbséget jelent nekik az öregkori demenciában lévő mama ellátása. Arról nem is beszélve, hogy a mama arcán is látom a megkönnyebbülést, amióta használják az ágyat. Továbbra is ajánlani fogom az Önök esztétikus és kedvező árfekvésű ápolási ágyaikat a rászoruló embereknek. Örülök, hogy a “net” segítségével rátaláltam Önökre és egy igazán segítő családot ismerhettem meg. Köszönöm segítségüket!
Üdvözlettel!Takács Ernőné / Jutka
Kedves Erika! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan tudtak a segítségemre lenni! Az ágy kitűnő, anyukám szerda óta sokkal nyugodtabban alszik, hogy oldalra tudjuk fordítani. Azóta ellátása számomra is sokkal könnyebb. Örülök, hogy Önökre találtam és biztosíthatom afelől, hogy ajánlani fogom Önöket, ha valakinek hasonló segítségre lesz szüksége. “Életünk célja, hogy szolgáljunk, együttérzést és segítőkészséget tanúsítsunk mások iránt.” / Albert Schweitzer / Ez az idézet jutott eszembe, hogy Ön és Férje pont ennek a célnak kiváló szolgálói! Kívánok Önöknek jó egészséget, további munkájukhoz sok sikert!
Köszönettel és tisztelettelTakács Ernőné / Judit
Kedves Erika! Ez úton szeretném megköszönni a vörösiszap katasztrófában megsérült édesanyámnak nyújtott segítségét. A mondás igaz: Kétszer ad, ki gyorsan ad. A sok szomorúság, bánat és fájdalom mellet legalább valami öröme is van édesanyámnak. Az ágy kényelmes, nagyon jó.
Köszönettel!Kovács Miklósné
Kedves Erika! Szeretném hálás köszönetemet kifejezni, úgy Önnek, mint a kedves férjének. Kifogástalan terméket kaptunk, minden elismerést megérdemlő kiszolgálással. Ajánlani fogom Önöket, minden szóba jöhető ismerősömnek, partneremnek. A mai “üzleti világban” öröm ilyen üzleti kapcsolatot megtapasztalni: Még egyszer hálás köszönet “mindenért”!!!
Jenei JánosSolt
Kedves Erika! Nagyon köszönjük Önnek és Férjének is a hihetetlen rugalmasságot és segítőkészséget! Ennyire gyorsan sehol nem jutottunk volna ilyen nagyszerű ágyhoz, főleg ennyire kedvező áron! Mindenkinek Önöket fogjuk ajánlani, akinek csak szüksége lehet rá! Még egyszer nagyon köszönjük és kívánunk Önöknek nagyon jó egészséget és sok sikert a munkájukhoz!
Köszönettel!Nádasdi Anita és családja, Szalánta
Kedves Erika! Sajnos kórházi kezelésem miatt csak most tudok írni. A kapott ágy nagyszerűen bevált, azóta sokkal jobban tudok pihenni mint korábban. A kórházban gyakran gondoltam szeretettel magára, és vágyakozva az otthoni Magától kapott pihentető, a kórházinál sokkal kényelmesebb, sokoldalú ágyamra. A környezetemben minden rokonnak, ismerősnek barátnak megmutatom és dicsérem azt a kényelmet amit egy betegnek nyújt. Még egyszer sok köszönet! Remélem problémáimmal továbbra is fordulhatok magához.
Üdvözlettel!Iring Margit
Kedves Erika! Nagyon köszönjük a gyorsaságot a pontosságot és segítőkészségüket ! Önökben nagyon rugalmas embereket ismerhettünk meg ! Valamint nagyon megbízhatóak ! Kívánom hogy még sok embernek tudjanak segíteni ! Nekünk sokat segítettek amikor kellett ! Ajánlom önöket mindenkinek akinek ápolási ágyra van szüksége ! Még egyszer köszönjük !
Kulcsár IldikóKulcs
Kedves Erika! Édesanyám imákba foglalta nevét a szuper ágyért. Mi is köszönjük kedvességét, hogy ilyen sokoldalú rehabilitációs bútorhoz juttatott bennünket és igen kedvezményesen. A betegünk kényelmén túl, az ápoló munkáját is nagyon megkönnyíti, az ágy mobilitása és a szokatlanul nagy kezelési magasságra állíthatósága. Még egyszer nagyon köszönjük.
Üdvözlettel!Gibárti Csaba
Kedves Erika! Az ápolási ágy praktikus. Leginkább az ágy szintjének az állíthatóságát szeretem. (Ilyenkor nem fáj a derekam, mert nem kell hajolni. A takarítás is könnyebb alatta. A gyógytornász minkét oldalról hozzáfér, mert könnyen mozdítható. Mivel széles az ágy, elfér a beteg mellett néhány hasznos dolog is az ápolás közben. A betegemet eddig szinte minden matrac nyomta. Ez a szivacs azonban kényelmes számára. Köszönjük, hogy házhoz szállították és össze is szerelték.
Üdvözlettel!Molnár Józsefné
Kedves Erika! Nagyon köszönöm a gyors segítséget amit önöktől kaptam. Sajnos az ágy kényelmét csak 5 napig tudta a férjem élvezni de rendkívül megvolt elégedve. Erika kedves megadtam egy szegedi szociális otthonnak és egy gyógytornásznak a telefon számát, hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot. Segítőkészségüket soha nem fogom elfelejteni.
Kancsár FerencnéSzeged
Nagyon kedves, készséges eladó. Hálásan köszönjük a gyors, rendkívül korrekt lebonyolítást. Szívből ajánlom.
Sindely IstvánnéHerend
Gyors, rugalmas, pontos, segítőkész eladó, kiváló termék, bátran ajánlom mindenkinek. Kipróbáltuk az ágyat, rendesen működik minden funkció.
Boldizsár LászlóEger
Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon korrekt, gyors és kedves eladó. Az ágy remek. Mindenkinek ajánlom akár betegápolás, akár saját kényelme céljából. Hatalmas segítség, ne habozzon, ha ilyet vásárol, nem fog csalódni.
Baráthné MáriaBékéscsaba
Gyors, rugalmas, pontos, segítőkész eladó, kiváló termék, bátran ajánlom mindenkinek. Kipróbáltuk az ágyat, rendesen működik minden funkció.
Boldizsár LászlóEger
Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon korrekt, gyors és kedves eladó. Az ágy remek. Mindenkinek ajánlom akár betegápolás, akár saját kényelme céljából. Hatalmas segítség, ne habozzon, ha ilyet vásárol, nem fog csalódni.
Baráthné MáriaBékéscsaba
Kedves Erika, nagyon köszönöm, igazán tökéletes, magas minőségű, a képen látható csodaszép állapotú az ágy, a matrac kifogástalanul tiszta. Megrendeléstől, a szállítás és beüzemelés 2 nap volt. Ritkaság, hogy az ember azt kapja amit a képen lát. További eredményes munkát.
K. Ágnes

Lépjen most, hogy holnap már élvezze az előnyeit!

erika
Üdvözlettel:
Tudja Erika
Tel.: 0630/445-9391
Isaar-Med Kft.
Cégjegyzékszáma: 03-09-102419
6500 Baja, Dózsa Gy. út. 21/B.
Levelezési cím: 6500 Baja, Liget u.1.
Adószám: 11030616-2-03

Ajánlat kéréshez üzenjen vagy hívjon az alábbi számon: 0630/445-9391