Adatvédelmi tájékoztató

Utoljára szerkesztve: 2023.06.03

Üdvözöljük a Betegágy.com weboldalon, melyet az Isaar-Med Kft. üzemeltet. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakban leírtakat, melyek a weboldalunk használatára vonatkoznak. A weboldalunk látogatásával elfogadja a következő felhasználási feltételeket:

1. Információk és szolgáltatások

A Betegágy.com weboldal kizárólag tájékoztató jellegű információkat nyújt a betegágyak újbóli értékesítéséről és bérléséről Magyarország területén. Nem vállalunk felelősséget az információk pontosságáért és teljességéért. A weboldalunkon található információk tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik a szakmai orvosi tanácsot vagy kezelést.

2. Megrendelés és szállítás

A termékek megrendelése az e-mail vagy telefonon keresztüli egyeztetés útján történik. A megrendelések mindig telefonos egyeztetést követően kerülnek visszaigazolásra. A termékek alapvetően használt, de kiváló minőségűek. Ha új ágyra van szükségük, kérjük, előre jelezzék.

3. Szállítási és fizetés

A szállítás két módon történhet:

– Személyes átvétel: A megrendelt termék(ek) átvételére csak előre egyeztetett időpontban Baja mellett található raktárunkban van lehetőség.
– Házhozszállítás: A házhozszállítást saját munkatársunk végzi, előre egyeztetett időpontban, rugalmasan, akár hétvégén is. A házhozszállítás díja egyedi elbírálás alapján kerül meghatározásra. A szállítási díj tartalmazza a helyszíni összeszerelést is.

A fizetés a kiszállításkor történik készpénzben vagy előreutalással.

4. Garancia és felelősség

A betegágyakra 6 hónapos garanciát vállalunk, amennyiben azokat megfelelően használják. Nem vállalunk felelősséget a károkért, amelyek a nem megfelelő használatból erednek.

5. Visszavásárlás

Gyakran, de nem mindig vásároljuk vissza a betegágyakat, amennyiben jó állapotban vannak, és már nem használják őket. A visszavásárlás minden esetben telefonos konzultációt követően történik, az ár esetleges szállítási költségekkel együtt egyedi megállapodás alapján kerül meghatározásra. Nem tudunk határidőt vagy időkeretet garantálni a visszavásárlásra, csak akkor tudjuk azt elvégezni, amikor a közelben járunk.

6. Elállás joga

Amennyiben a megrendelt ágytól valaki nem elégedett a kézbesítés után, továbbra is viselnie kell a szállítási költségeket.

7. Felelősség korlátozása

A Betegágy.com weboldal használata a felhasználók saját felelősségére történik. Nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amely a weboldal használatából vagy azon keresztül kapott információkból ered.

8. Hivatkozások harmadik felek weboldalaira

A weboldalunkon található hivatkozások a harmadik felek weboldalaira vezethetnek. Ezeknek a weboldalaknak az információi és szolgáltatásai különbözhetnek a miénktől. Nem vállalunk felelősséget a harmadik felek weboldalainak tartalmáért vagy tevékenységéért.

9. Joghatóság

A felhasználási feltételek és a Betegágy.com weboldallal kapcsolatos bármely vita vagy jogi eljárás magyar jog és joghatóság alá tartozik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldalunkon található információk, szolgáltatások és felhasználási feltételek előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Amennyiben kérdése vagy problémája merül fel a felhasználási feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a lenti elérhetőségen.

Köszönjük, hogy használja a Betegágy.com weboldalt és elfogadja a felhasználási feltételeinket.

Lépjen velünk kapcsolatba

Tudja Erika

+36 30 445 93 91
Raktárunk Baja mellett található. Amennyiben személyesen kivánja megtekinteni/elszállítani termékeinket, kérem, előre egyeztessünk időpontot emailben vagy telefonon.

6 + 12 =