Szállítás és fizetés

Személyes átvétel

A megrendelt termék(ek) megtekintésére és átvételére csak elõre egyeztetett idõpontban Baja mellett található raktárunkban is van lehetõseg. Fontos: kérjük legalább egy nappal a tervezett látogatás elõtt egyeztessünk, mert a raktárban alapvetõen nem szokott személyzet tartózkodni.

 

Házhoz szállítás

A házhoz szállítás saját munkatársunk által történik, elõre egyeztetett idõpontban, rugalmasan, akár hétvégén is.

 

Bárhova kiszállítanak?

Magyarország területén belül igen. Kérjük elõre jelezze ha emeletre kell vinni az ágyat!

 

Mennyi idõ alatt szállítják ki a megrendelt terméket?

A megrendelt ágyat az aktuális rendelések számától és a kiszállítás helyétõl függõen átlagosan 3-7 nap alatt tudjuk kiszállítani.

 

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A kiszállítás díja mindig egyedi elbírálás alapján történik. Ezt telefonos egyeztetés után tudjuk pontosabban megmondani, de átlagosan kb. 100Ft/km-rel lehet számolni (Bajai raktárunk és a szállítási cím közt, autópályán).

A szállítási díj tartalmazza a helyszíni összeszerelést is. 

Fizetés

Fizetésre kiszállításkor készpénzben vagy előre utalással van lehetõség.

Bérlés

Bérlést kizárólag Baja 180 kilóméteres körzetén belül, Bács-Kiskun, Baranya, Csongrád, Tolna és Pest megyében tudjuk biztosítani. Megértésüket köszönjük!

Megrendelés

Három egyszerű lépésben:

1. Termék kiválasztása

Ha nem biztos benne melyik ágy lenne megfelelő hozzátartozójának hívjon minket bizalommal, és mi segítünk kiválasztani a beteg állapotához illőt!

2. Megrendelés leadása

Rendelését leadhatja az alábbi űrlapon vagy telefonon keresztül.

3. Kiszállitás

Pár napon belül, előre egyeztetett időpontban. (Online megrendelés esetén a rendelést követő munkanapon felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon.)

Lépjen velünk kapcsolatba

Tudja Erika

+36 30 445 93 91
Raktárunk Baja mellett található. Amennyiben személyesen kivánja megtekinteni/elszállítani termékeinket, kérem, előre egyeztessünk időpontot emailben vagy telefonon.

13 + 15 =